My, študenti III.P sme si v rámci
odborného výcviku vyrábaliSYR.Čerstvé
mlieko sme uvarili na 37°C. Do zohriatého mlieka sme pridali 3 ml syridla
a trochu soli. Po cca 30 minútach sme syr v gélovej forme precedili v sitku
a v bavlnenej plienke. Syr sme nechali odkvapkať. Odkvapkaný syr sme
po cca 3 hodinách už servírovali. Podľa seba sme si ho dochutili soľou, sladkou
červenou paprikou a podelili sme sa s ním aj s našimi učiteľmi.
Veríme, že im chutil, nám rozhodne áno.
Terézia
Maliniaková III.P
Priložené fotografie

napíšte hľadaný text
SOŠOaS naživo
aktuálne oznamy
Články školského časopisu
Naša cukráreň Študentský sen
Informácie o škole
Informácie o škole
Zoznam verejného obstarávania
projekty našej školy
Elektronická žiacka knižka
Video o našej škole
Zo života našej školy
Aktivity Erasmus+
| Stredná odborná škola obchodu a služieb | |
|---|---|
| Okres | Krupina |
| Kraj | Banskobystrický |
| Riaditeľ | Mgr. Borbuliaková Anna |
| sekretariat@sosoaskrupina.sk | |
| Tel. | 045 / 55 12 403 |










