Organizáciu záverečnej skúšky upravuje zákon č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov a vyhláška Ministerstva školstva Slovenskej republiky č. 318/2008 Z.z. o ukončovaní štúdia na stredných školách v znení neskorších predpisov.
Cieľom záverečnej skúšky je overenie vedomostí a zručností žiakov v rozsahu učiva určeného vzdelávacími štandardmi štátneho vzdelávacieho programu a overenie, ako sú žiaci pripravení používať nadobudnuté kompetencie pri výkone povolaní a odborných činností, na ktoré sa pripravujú.
Žiak môže konať záverečnú skúšku, ak úspešne ukončil posledný ročník vzdelávacieho programu príslušného učebného odboru a splnil povinnosť minimálnej účasti na vyučovaní odborného výcviku.
Záverečná skúška sa člení na písomnú časť, praktickú časť a ústnu časť.
Praktická časť sa vykoná po písomnej časti skúšky a pred ústnou časťou skúšky; praktickú časť záverečnej skúšky možno vykonať aj v inom termíne, najmä z dôvodu sezónnych prác.
Učebný odbor: 2487 H autoopravár
Zameranie:01 autoopravár - mechanik
Trieda:III. A
Počet žiakov: 10
Triedny učiteľ:Ing. Žofia Miškovová
P.č. Meno, priezvisko
1.
Učebný odbor: 2977 H cukrár kuchár
Trieda:IV. K
Počet žiakov:13
Triedny učiteľ: Mgr. Ľubica Prokajová
P.č. Meno, priezvisko
1.
Učebný odbor: 2982 F potravinárska výroba
Trieda:II. E
Počet žiakov:4
Triedny učiteľ:Bc. Andrea Hroncová
P.č. Meno, priezvisko
1.
Kód odboru:2487 H
Učebný odbor:Autoopravár
Trieda:III. A
Časť záverečnej skúšky:
písomná:15.6. 2020
praktická:16.,17.6. 2020
ústna:18.6. 2020
Kód odboru:2977 H
Učebný odbor:Cukrár kuchár
Trieda:IV. K
Časť záverečnej skúšky:
písomná:15.6. 2020
praktická:16.,17.6. 2020
ústna:18.6. 20
Kód odboru:2982 F
Učebný odbor:Potravinárska výroba
Trieda:II. E
Časť záverečnej skúšky:
písomná:15.6. 2020
praktická:17.6. 2020
ústna:18.6. 2020
Zloženie skúšobnej komisie pre učebný odbor 2487 H autoopravár:
Zloženie skúšobnej komisie pre učebný odbor 2977 H cukrár kuchár:
Zloženie skúšobnej komisie pre učebný odbor 2982 F potravinárska výroba: